tisdag 13 mars 2012

Kära f.d lägenhetsägare

Jag är så glad att det var just NI som bodde här innan oss.

Att det var just NI som med era egna små händer byggt om, renoverat, fixat och trixat så lägenheten blev.... helt åt helvete världelös!

Kunde ni inte lagt en liten extra slant på att leja någon som kunde göra saker ordentligt?! Istället för att göra ett halvskabbigt, helt världelöst jäkla hembygge, när ni så otroligt uppenbart inte Kan!


...Lägenhetbesiktningen idag var inte direkt rolig om jag säger så. Listan på vad era bristande kunskaper lett till för skit för oss kan göras låååång.

TACK!

Jag hoppas ni låter bli att "rusta upp" erat nya hus. Så kanske efterföljande ägare slipper samma skit som vi.

Vi ska nu lägga en mindre förmögenhet på att PROFESSIONELLT åtgärda alla fel här, så att vi med Gott Samvete kan sälja vidare denna lägenhet när vi så småningom flyttar till nytt.


Det enda positiva med detta är att vi nu, den hårda vägen dock, lärt oss läxan att ALLTID ordna egen besiktning innan vi slänger pengarna på en till ytan fräsch och fin lägenhet.


Published with Blogger-droid v2.0.4

4 kommentarer:

Malin sa...

Fan vad surt! :(
Lider verkligen med er och jag blir förbannad på folk som inte bara kan gå den riktiga vägen när dem inte har kunskaperna.

Kram

ekfan sa...

Oj då! Låter inte roligt! Tänk att folk ska hålla på så mkt utan att inse sina begränsade kunskaper. Oansvarigt! Hoppas det går bra i alla fall. Går det inte att få något på dolda fel eller nåt liknande försäkringsgrejs? Kram!

marie sa...

Det verkar inte så :-/ eftersom många av felen skulle upptäckts om vi besiktigat lägenheten innan köpet. Men vi får luska lite till.
Vore ju jädrans skönt att slänga en räkning i fejjan på förra ägarna! :-P

Han den där sa...

Får man av bara ren nyfikenhet fråga vad det handlade om för fel?