onsdag 15 juni 2011

Men jippie! Mer ångest!

Har man inte tillräckligt med ångest och oro när man är gravid?
Ska de ta ifrån en den lilla ro i kroppen man får när man ska sova också?!

http://www.expressen.se/nyheter/1.2469651/hur-du-sover-nar-du-ar-gravid-paverkar-barnet





3 kommentarer:

Emma sa...

Men nej hur kan dom skriva ut såna saker bara sådär, det finns faktiskt kvinnor som har en orolig graviditet, skäms expressen!
Din barnsmorska hade nog sagt något om det här om studien var 110% korrekt..
Kan inte ens tänka mig hur det är och ha en orolig graviditet, jag trodde dock att jag skulle ha en ångestfylld graviditet eftersom jag har lidit mycket av ångest innan men det vart tvärtom av någon anledning och det är jag tacksam för fyfan och läsa en sån här artikel om man redan är orolig!
Hoppas du inte tar åt dig alldeles för mycket av den här artikeln, mååånga långa kramar från mig

Anonym sa...

Vet du, när de inte ens skriver VARFÖR det skulle vara på det sättet så tycker jag att det stinker bullshit lång väg. Och det står dessutom att de inte ännu har något orsakssamband så vafan. Jag fortsätter ligga på rygg utan att oroa mig!

Det var typ som jag hörde på radion imorse att det finns samband mellan diabetes typ 2 och att titta på tv mer än tre timmar om dagen. Man ba, javisst men jag tror knappas att det beror på själva tv-tittandet utan vad man äter och inte äter framför tv:n och vad man inte gör (rör på sig) när man tittar på tv.

Kram!

ekfan sa...

Men vad dryga de är! Jävla media. Tänk om man skulle ta åt sig av allt de sa, då skulle man inte kunna äta något överhuvudtaget pga. risk för cancer, fetma eller undernäring. Man skulle inte kunna sova rygg mot rygg med sin karl för då har kärleken tydligen dött ut (det har faktiskt stått så i Aftonbladet!). Man skulle inte kunna jobba, inte kunna bo vare sig i landet eller på stan och inte heller ta i ett jävla kvitto på ICA på grund av risk för olika sjukdomar och tillstånd. Ja, du förstår nog vad jag menar! Människor borde mer följa sin känsla och intuition istället för att läsa vad misslyckade journalister skriver. Nu menar jag inte att du gör det, utan rent allmänt. ;) Hoppas allt är bra med dig min vän! Puss och kram