måndag 8 december 2008

Morgonstund har absolut Inget guld i mund..

Att gå upp tidigt på morgonen när man är frisk är nog så jobbigt, men att gå upp tidigt när man ligger på dödens kant är nästan en omöjlig uppgift.
Jag vaknade med halsont from hell och en fantastisk huvudvärk (ni vet en sån där man lätt skulle plocka bort huvudet och gå huvudlös resten av dagen bara för att det skulle va bekvämare..), men dagen väntar ju inte så det var bara att gå upp.

Väcka Isabelle, be henne plocka fram kläder för dagen, göra frukost, packa bellas skolväska, be bella plocka fram kläder för dagen, klä på mej själv, be bella för sista gången att plocka fram kläder för dagen, äta och se på julkalendern, diskutera med Bella om varför man inte kan ha kjol och linne när det är december, gå själv in och plocka fram kläder till bella och till sist cykla upp med henne till skolan...Puh!
Fast som vanligt varannan måndag är det ett sentimentalt avsked, nu får jag inte träffa henne på en vecka... det suger.

Nu är jag också färdigklädd och färdigäten, sitter och väntar på mamman så vi kan börja med dagens göromål. Två alvedon slog ner huvudvärken för tillfället och låter jag bli att prata och svälja känns halsen ganska okej... Kommer bli en intressant dag.

Inga kommentarer: